Elmia Lantbruk 2022

2022-08-09

Tävla med dina finaste djur på Elmia Lantbruk i höst

Elmia Lantbruk äger rum den 19 till 21 oktober 2022 och djurutställningen är som vanligt mässans höjdpunkt. I år är temat för mässan ?Klimat? och för att bidra till temat använder vi i år ett digital anmälningsformulär: https://djuranmalan-elmia.vxa.se . Anmälan kan ske fram till 15 september, men du är välkommen att anmäla dina djur redan nu! Fram till sista anmälningsdag kan du i formuläret själv lägga till och ta bort djur och till och med ta bort hela anmälan.

Till den digitala anmälan finns länkar till övrig information du behöver, som smittskyddsregler, etiska regler och vad som gäller kring försäkring. Efter sista anmälningsdag får du ett mejl av oss med information om vad som gäller inför mässan som till exempel när djuren ska lämnas på Elmia med mera.

När du gör din anmälan börjar du med att skapa ett konto som består av mejladress och ett lösenord. Glömmer du ditt lösenord går du in via länken, https://djuranmalan-elmia.vxa.se , och skapar ett nytt. På vår hemsida kommer du att komma åt anmälan fram till och med den 15 september.

Välkommen med din anmälan senast 15 september ? vi ses på Elmia!